Kosmetisk pigmentering2018-11-09T11:50:07+00:00

Kosmetisk pigmentering

ÖVRIGT

Permanent Make-Up

Kosmetisk pigmentering går att använda till ett flertal ändamål. Vi rekommenderar att du oavsett område kommer tillbaka till oss en månad efter behandlingen för ifyllnad eller korrigering, för att resultatet ska hålla sig så länge som möjligt.

Behandlingsområden:

Ögonbryn

För att skapa fylligare och mer definierade bryn används ofta kosmetisk pigmentering. Du bestämmer själv design tillsammans med Dorina Andersson, Devitas ägarinna som har utfört kosmetisk pigmentering i över 20 år. Behandlingen tar ca 30 minuter och bedövningssalva läggs på före för att du ska känna så lite som möjligt.


Eyeliner

En kosmetisk pigmentering av eyeliner läggs mellan fransarna och du bestämmer själv resten av designen. Behandlingen tar ca 30 min och bedövningssalva läggs på före för att du ska känna så lite som möjligt. Läppar Med kosmetisk pigmentering av läpparna går det att skapa en illusion av fylligare läppar utan injektioner. Du kan välja mellan att bara göra en läpplinje eller om du vill fylla i hela läpparna med en färg, som att du har läppstift året runt. Behandlingen tar ca 30 minuter och bedövningssalva läggs på före för att du ska känna så lite som möjligt.


Bröstvårta

Efter bröstförminskning, lyft, cancer etc. får vissa personer ärr eller pigmentförlust som kan upplevas som störande. Genom behandling av ärret och pigmenttillförsel i området kan man återställa färgen för att skapa en illusion bröstvårta så lik originalet som möjligt. Vitiligo Vitiligo är en pigmentrubbning där cellerna som producerar pigment inte fungerar som de ska överallt. Detta resulterar i vita ”fläckar” som kan behandlas med kosmetisk pigmentering så att de får samma färg som resterande hud.


Hårsimulering

En hårsimulering med kosmetisk pigmentering kan inte jämföras med en hårtransplantation – utan mer som ett komplement för att dölja eventuella ärrvävnader. Hårsimulering används för att simulera hår så att det ser tätare ut.

Behandlingen

Vi applicerar ett tunt lager gel på det område som ska behandlas, koncentrerat ljus passerar genom huden som absorberas i hårsäckarna, utvecklar värme och förstör hårsäcken. När ljuset från lasern träffar huden känner du en värme som snabbt försvinner. Vissa upplever detta som aningen smärtsamt och bedövningssalva kan appliceras före behandling om så önskas.

Håret växer i olika faser och de hårsäckar som befinner sig i vila under behandlingstillfället kommer inte att bli påverkade. Ca 30% av huden befinner sig alltid i vila och därför får du räkna med 5-7 behandlingar för att få bort allt hår. Normalt rekommenderas två månader mellan varje behandlingstillfälle.

Från 1000 kr per behandlingstillfälle, paketpris fastställs vid kostnadsfri konsultation. 
KONTAKTA OSS