brazilian butt lift

Brazillian Butt lift

Många anser att rumpan är en av de viktigaste delarna på kroppen estetiskt sett. En timglasformad figur är något många kvinnor drömmer om och ingreppet som kallas ”Brazilian Butt Lift” har blivit ett av de vanligaste skönhetsingreppen världen runt för
den som önskar en rundare och fylligare form på sin bakdel.

Brazilian Butt Lift är en behandling där man tar sitt eget kroppsfett, exempelvis från midjan för en ännu mer timglasformad silhuett, och transplanterar in det i rumpan.

Behandlingen

Behandlingen utförs under lokalbedövning vilket tar bort de risker som narkos medför. Vår plastikkirurg som du har träffat under din konsultation börjar med att ta fettceller från de utvalda områdena på din kropp, exempelvis från buken, ryggen och midjan. Fettcellerna transplanteras därefter till rumpan genom kanyler i jämna lager i olika skikt.

Efter behandlingen

Du kommer att vara redo att gå hem samma dag som ingreppet utförts. Även om du inte har varit under narkos kommer du att vara lite omtöcknad efter behandlingen och det kan vara bra om du har någon som kan komma och hämta dig, eventuellt ta en taxi hem för att vila. Man är vanligtvis redo att gå till jobbet redan dagen efter.

Du får med dig speciella plagg som du ska ha på dig efter behandlingen för att allt ska läka så bra som möjligt. Du får även instruktioner angående rengöring och återbesök ingår för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Mer djupgående instruktioner angående proceduren innan och efter operationen får du under den kostnadsfria konsultationen som krävs innan man kan boka behandlingen. Allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt och att du ska känna dig trygg i våra händer.

Referensbilder


buttlift

buttlift2