VAD ÄR CONCERTO, CARBOSY & ULTIM?
Carboxy är ett verktyg med franskt ursprung som injicerar små mängder koldioxid under huden. Koldioxiden bryter ner lokala fettdepåer, minskar förekomsten av celluliter, behandlar ärr och stretch marks samt stimulerar kroppens kollagenproduktion vilket stramar upp huden.

Ultim är ett redskap för att med fantastisk precision och stabilitet kunna injicera fillers med mesoterapimetoden, vilket gör behandlingen både snabbare och mer exakt.
Concerto i sin tur har både samma funktion som Carboxy och Ultim tillsammans fast i ett verktyg. Den kan således injicera koldioxid men har även en hållare för att kunna injicera fillers med mesoterapimetoden perfekt.

HUR FUNGERAR DET?
Carboxyterapi fyller upp huden med koldioxid precis under dess yta, kroppen tolkar detta som att huden lider av syrebrist och som motreaktion ökar kroppen blodflödet och tillväxtfaktorer som VEGF (vascular endothelial growth factor) vilket bidrar till att nya blodkärl skapas.
Reaktionen blir lite olika beroende på vilken plats och vad du behandlar, men förklaras enklast genom att förekomsten av syre och näringsämnen ökar i det behandlade området och förbättrar cirkulationen markant.

Den ökade syrehalten kan t.e.x användas för att förbränna överflödigt fett eller minska hudbristningar från exempelvis graviditeter. Även hudens spänst påverkas av Carboxy eftersom den det ökade blodflödet på den behandlade platsen stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen som i sin tur stramar upp huden och reducerar fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen.

Ultim, den unika mesopistolen, blir genom att kombinera exakt precison och mordern förstklassig teknik det perfekta hjäpmedlet för den som ägnar sig åt messoterapi.
På din Ultim kan du ställa in exakt vilket djup och i vilken hastighet du vill att nålen ska röra sig vilket låter dig snabbare och mer exakt en vad du någonsin kan göra manuellt.

INDIKATIONER:

  • Lokala fettdepåer
  • Slapp hud
  • Celluliter
  • Hudbristningar & ärr
  • Mörka påsar under ögonen
  • Efter fettsugning
  • Rynkor
  • Hudföryngringar ansikte, hals, händer, dekolltage.

FÖRE/EFTER

VIDEO