Ansiktslyft utan kirurgi – Devita Lyftet

Icke-kirurgiska ansiktslift är vanligt bland Hollywoods kändisar. Bland de första som gjorde en liknande behandling var Madonna som idag 55 år gammal och har aldrig sett bättre ut än på sin senaste världsturné. Det var inte bara hennes kropp som var i toppform, det var hennes hy, ansikte och ögon som var häpnadsväckande. Ryktet går att Madonna har använt sig av en helt ny behandlingsteknik som, utan risker, suddar bort rynkor, påsar, hängiga ögonlock, kråksparkar och dessutom lyfter ögonbrynet flera millimeter.

Den senaste lasertekniken  Området runt ögat är mycket känsligt och tunt. Det gör att huden där är extra känslig för solens strålar och i hög grad utsatt för kroppens muskelrörelser, förlust av kollagen och förtunning av huden. Allt detta bidrar till fördjupning av de fina linjer och rynkor som finns runt ögonen och kan göra att ögonlocken börjar sloka nedåt och ögonen ser ofördelaktigt trötta ut.

Trots att tekniken har utvecklats är det inte lätt att hitta utrustning som har en förmåga att kombinera effektivitet med säkerhet. Vi på Devita har hittat en behandlingsteknik som har som har genomgått många stora studier och testats av en mängd läkare världen över. En ny laser som kombinerar laserljus och koldioxid. Denna teknik har vi tillsammans med hudläkare Lucian Grema vidareutvecklat och kan hjälpa dig att återställa hudens ungdomlighet och spänst, helt utan operation!

Ansiktslyft utan kirurgi – hur går behandlingen till?

En lätt bedövningssalva appliceras runt ögat några minuter innan behandlingen sätts igång. Eftersom huden runt ögat är så tunn, och vi arbetar med en laser, kommer vi hela tiden skydda ditt öga med ett specialutformat ögonskydd av metall.

När lasern träffar huden gör den det i ett snabbt flöde som orsakar mikrokanaler, eller små ”hål”, i ett rutmönster över, under och runt hela ögat. Själva utförandet tar endast 5-7 minuter och smärtan under behandlingen är minimal. De små kanalerna som lasern bildar orsakar en omedelbar hudåtstramning och stimulans av hudens fibroblaster och kollagenet. Resultatet blir ett synbart lyft – slätare hy och ett ungdomligare uttryck.

Efter behandlingen

Efteråt appliceras en avsvällande kräm som lugnar huden. Området runt ögat kommer att vara svullet och rött i ungefär två dagar efter behandlingen, men du har möjlighet att täcka med makeup och leva ett normalt liv direkt efter ingreppet.

Ansiktslyft utan kirurgi – resultatet

Ungefär en månad efter behandlingen kan vi inte bara se ett verkligt lyft av ögonbrynet, utan även en minskning av de fina rynkorna under och runt ögat. De sk. ”kråksparkarna” har minskat i djup och huden i området runt ögat ser fräschare ut. Ansiktet upplevs mer öppet och ögonen piggare.

Hur många behandlingar behövs?

Du får omedelbara resultat efter endast en behandling och resultatet håller i ungefär två år. För varje månad blir de små rynkorna blir mindre och mjukare, huden spänns, vävnaden tajtas till och lyfter ögonbryn och ögonlock. För att få allra bäst resultat rekommenderar vi upp till fyra behandlingar, en gång var tredje vecka. Efter det räcker det med en uppföljningsbehandling varje år.

Fler behandlingsområden med den nya lasertekniken

Vi på Devita har med denna nya teknik möjlighet att hjälpa dig på fler sätt. Huden är kroppens största organ och viktigaste skydd. Med ålder, solskador, hormonförändringar och fläckar kanske du inte upplever att din hud matchar ditt inre.

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1