Slät hy i ansiktet – Fractional Skin Resurfacing

Slät hy i ansiktet är något som många önskar sig. Vi letar tips för slät hy och köper krämer som ska släta ut rynkor men effekten av dessa är ofta osäker. Hos Devita kan du få slät hy utan kirurgi – med synbart resultat.

Fractional Skin Resurfacing

Photomatrix är ett genombrott inom estetiska behandlingar som verkar på djupet utan att skada hudens ytan! Fractional Skin Resurfacing med PhotoMatrix-utrustning bygger på att mycket små delar av huden behandlas selektivt.
Detta leder till att proteinet kollagen förnyas utan att hudytan i övrigt påverkas.
Resultatet blir förbättrad hudton, utjämning av fina linjer och utjämning av missfärgningar i huden.

Slät hy utan kirurgi – hur går behandlingen till?

Photomatrix är en ny typ av behandling för föryngring och förbättring av åldrad och solskadad hud. Photomatrix föryngrar solskadad hud, behandlar rynkor kring ögonen, acne och melasma.
Photomatrix producerar små och täta värmepunkter. Dessa värmepunkter går djupare i huden än traditionell IPL och laser.
Värmepunkterna kan penetrera huden upp till 0,3mm djup i huden utan att skada hudens yttersta hudlager. Tack vare att det behandlade området omges av frisk vävnad möjliggörs en snabbare läkningsprocess. Den naturliga läkningsprocessen skapar ny frisk vävnad vilket ger Dig en fräschare hud.

Att tänka på före behandling

Du bör inte utsätta Dig för sol en månad före och efter behandlingen eller använda brun-utan-sol produkter.
Vi rekommenderar alltid att kunden går på en kostnadsfri konsultation där vi går igenom behandlingen, diskuterar det förväntade resultatet, eftervård etc.

Slät hy – vilka områden kan behandlas?

– Åldrad hud
– Torr hud
– Fina linjer
– Solskador
– Pigmentskador
– Melasma
– Akneärr
– Åldersfläckar på händer, hals, dekoltage
– Stretch marks (bristningar)

Vilket resultat kan jag förvänta mig efter behandlingen?
Efter behandlingen upplever kunden ofta att huden känns som den är solbränd, denna känsla varar några timmar. Resultatet kommer gradvis och forsätter att förbättras de närmaste 3-6 månaderna efter slutbehandlingen.

Kan jag återgå till mitt normala liv efter behandlingen?
Vissa kunder får en rodnad och eventuellt en svullnad, detta varierar beroende på hudområde och känslighetsgrad. Svullnaden och den rodnaden kan sitta i några dagar. Detta är helt normalt och ett tecken på att vävnaden läker.

Hur många behandlingar krävs?
Normalt rekommenderas två till fyra behandlingar beroende på önskat resultat. Slutresultatet syns efter ca två månader efter den sista behandlingen.