Kladdar Ditt läppstift ut sig?

Har dina läppar förlorat sin starka kontur och naturliga färg runt läppkanten? Tänkt dig att ha läppfärg 24 timmar per dag under hela året. Micropigmentering av läpparna kan ge en optisk illusion av fylligare läppar utan injektioner.
Micropigmentring av läpparna kan göras på olika sätt. Beroende på vad du personligen är ute efter kan färg appliceras i läpplinjen för att justera läpparnas kontur och ge ett mer markerat och sensuellt utseende. En del kunder vill ha en läpplinje som smälter in med läpparnas färg för att få ett mjukare och mindre markerat utseende. Andra vill ha hela läppen helt färglagd för att få mer färg. Det går också att göra gladare läppar – dvs man lyfter mungiporna. Med åren så sjunker mungiporna och med en viss teknik kan man göra läpparna “gladare”.

Före och efter 4 veckor.

Vi väljer den färg som passar din naturliga läppfärg eller en mer livfull färg. Att välja rätt färg är en process där man får räkna in dina läppars naturliga färg, hudfärgen, läpparnas form och önskad effekt.

Vad kan du förvänta dig?
En läpp behandling tar ca 1 timma. Omedelbart efter behandlingen kommer färgen upplevas starkare och kraftigare än vad du har förväntat dig, men du får räkna med att upp till 50% av färgen försvinner inom 1 vecka. Efter 4 veckor så görs en korrektur behandling. Dina läppar kan gå igenom flera färgförändringar, du kan till och med uppleva att all färg har försvunnit men den kommer att komma tillbaks igen efter några dagar. Dina läppar kommer troligen att kännas torra under första veckan, men då är det bara att använda Helosansalva som finns att receptfritt på apoteket.