Dorina Andersson har lång erfarenhet inom injektion, laser och hyperpigmentering. Hon är certifierad och ackrediterad inom många av de senaste teknikerna och mest effektiva behandlingarna på marknaden. Dorina är ägare och grundare till certifierade kliniken Devita och har drivit den sedan 1999. Tillsammans med leg.hudläkare Lucian Grema kan Devita erbjud dig personlig rådgivning, behandlingar med Restylanefillers samt unika helhetslösningar.

VI SOM JOBBAR PÅ DEVITA

Dorina Andersson

Gilberto Rojas

Mihael Bunda

Lucian Gremma

Sirpa Lidström

Samuel Grayson

Devita är experter på moderna kirurgiska och icke kirurgiska ansikts- och kroppsbehandlingar som IPL samt fillers och använder sig av senaste och säkraste behandlingsmetoderna på marknaden. De jobbar även med den nya metoden HeartLips.

Med lång erfarenhet, kunskap och ett estetiskt tänkande kan du få hjälp, tips, råd och behandling för att du ska kunna må riktigt bra. Med över 17 års erfarenhet inom laserbehandlingar och över 20 års erfarenhet av medicinsk mikropigmentering (kosmetisk tatuering) har Devita en samlad kompetens att hjälpa dig med allt inom skönhet.
Välkommen till Devita! Här kan du få hjälp, råd och möjlighet att uppnå den skönhet som du är värd.

Kontakta Devita för mer information, bokning och priser, Tel: 08 678 14 43
Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation, klicka här!

 

Omdömen lämnade av våra kunder

”Jättebra!! Jag är sååå nöjd!!! Fettsugning på mage – perfekt!!”
Maija O.

”Mycket bra bemötande, fick mig att känna mig bekväm. Professionell personal. Mycket nöjd med resultatet av min behandling även fast det inte är helt läkt.”
Aylin Ö.

”Hej, Ni har hela tiden varit vänliga, personliga och professionella. Jag har känt mig välbehandlade och trygg och skulle absolut rekommendera er! Stort tack!”
Emma L.

”Nervös för att det skulle göra ont men det var inte så farligt som jag trodde. Det gjorde inget ont alls när fettet sprutades in i skinkorna, det som kändes var bedövningen men sen blev det smärtfritt! Proffsigt bemötande och det kändes som man var i goda händer. TRYGGT! Ska bli spännande att se resultatet om 1-2 veckor. TACK!”
Jeanette P.

”Är otroligt nöjd med nya ögonbryn, syns inte alls att de är tatuerade. Rekommenderas!”
Anette S.

”Otroligt varmt mottagande. Under båda ingreppen kändes det som om jag var omgiven av vänner. Tryggheten ökade ju längre tiden gick, otroligt viktigt då man gjorde något man aldrig genomgått tidigare. Rekommenderar varmt Devita till andra. Även mysiga lokaler med musik och avslappnad stämning. Allting har känts professionellt gjort. Varma kramar till alla i personalen.”
Ellie K.

”Jag har från första kontakt känt mig så välkommen och blivit bemött med mycket professionalitet och personlighet. Väldigt trevliga och snälla!”
Emma O.

”Superbra upplevelser hos Devita! Jag kände mig omhändertagen och viktig. Trevligt bemötande, snälla människor. Dorina och Mihael är fantastiska! Tusen tack för allt!”
Gabriella S.

”Kosmetisk eyeliner – var otroligt nervös innan. Upplevelsen överträffade dock – gjorde inte ont – lite obehagligt men en vacker upplevelse att se resultatet. Så vackert och ödmjukt fint kundbemötande!”
Katarina B

”Det är alltid med stor värme man bemöts. Sen tryggheten i all kunskap som finns och söks efter på högsta nivå. Dorina är en fighter och ger aldrig upp, hon löser allt. Så den värme hon utstrålar och allt hon bara ger. Du är fantastisk. Service i världsklass!”
Susanne R.

”Till er båda Dorina och Mihael: Jag är supernöjd med mitt buttlift, fettsugning av överarmar och insida lår. Ni är otroligt professionella och jag kommer att rekommendera Devita. Jag har hela tiden känt mig trygg, omhändertagen och fått ett fantastiskt omhändertagande.”
Petra N.

”Alltid väldigt hängiven. Duktig på att skapa fina resultat och lyssnar på kunden. Nytänkande. Dorina är en härlig person, så man känner sig alltid i goda händer.”
Tess E.

”Mycket välkomnande och vänlig. Jag känner mig som en ny person efter operationen. Första gången på många år som jag kan ha skjortan innanför byxorna. Trevlig personal, det var värt priset.”
Gail D.

”Imorse vaknade jag upp nervös, orolig och irrig, men med det fina bemötandet här på Devita så släppte allt. Idag genomgick jag en Brazilian Butt Lift och resultatet är super, smärtfritt och inget att vara nervös över. Jag rekommenderar Devita till framtida kunder här, strålande läkare och personal!”
Emma M.

Fler omdömen finns att läsa på Reco.se!