Bocouture2018-04-10T15:20:25+00:00

Bocouture

HUDFÖRYNGRING

Muskelavslappnande injektioner

Bocouture är ett muskelavslappnande ämne som har använts i medicinskt syfte sedan 50-talet för att hämma aktivitet av muskulaturen som skapar anspänningsrynkor i ansiktet., utan att fylla ut på det sättet som fillers gör. De rynkor orsakats av solexponering eller förslappad hud går inte att behandla med botox, där passar andra metoder bättre. Den nervhämmande egenskapen med botox gör det möjligt att även behandla migrän och svettningar tillexempel under armarna. Vi använder oss av ett varumärke som heter Bocouture, med samma aktiva substans som Botox som också är ett varumärke men har i folkmun ersatt substansen Botulium Toxin Type A. Som kund finns det ingen märkbar skillnad på varumärkena.

Behandlingen

Vår hudläkare Lucian Grema är här på tisdagar och är den som utför botoxbehandlingarna hos oss. Ingreppet tar ca 10-20 minuter och ingen bedövning krävs om inte så önskas då nålen är mycket tunn. Två veckor efter en behandling vill vi att du kommer på återbesök. Om du inte är nöjd med effekten kompletterar vi med ytterligare injektioner kostnadsfritt, men om du dröjer längre än så med ditt återbesök får du betala för en ny behandling.

Resultat

Du kan återgå till din vardag omedelbart efter behandlingen. Resultatet syns vanligtvis efter 3-10 dagar. Vissa områden kan ta upp till två veckor för full utveckling. Hur lång tid resultatet håller i sig varierar från person till person men generellt kvarstår resultatet för varje enskild behandling i 3-4 månader. Därefter är det rekommenderat att upprepa behandlingen som för varje gång håller i sig lite längre. Biverkningar förekommer sällan, de vanligaste är svullnad och blåmärken.

Priser:
Ett område: 2500 kr
Två områden: 3500 kr
Tre områdden: 4500 kr
Ett område är exempelvis glabellan/mellan ögonbrynen, pannan eller runt ögonen.

Före- & efterbilder

Vill du prata direkt?

VI FINNS HÄR FÖR DIG

KONTAKTA OSS