Restylane förbättrar ditt naturliga utseende genom att tillföra och återge huden volym.

Så här fungerar det
Huden är rik på hyaluronsyra. När vi blir äldre förändras gradvis hyaluronsyrans fördelning och funktion i huden, vilket gör att karakteristiska ålderstecken som linjer och rynkor uppstår.
Restylane består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen. Den bättrar på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag.

En behandling med Restylane går snabbt. Den tar vanligtvis mindre än 30 minuter. Och resultatet syns omedelbart.
Restylane tillför volym och ger stöd åt hudens struktur. Restylane fyller ut under huden så att linjer lyfts upp och slätas ut samt hudens utseende återställs. Behandlingsresultatet syns omedelbart och håller länge, men är inte permanent.

Hållbarheten är individuell och håller för de flesta i 6 – 12 månader. Olika faktorer som t.ex. hudtyp, ålder, livsstil och behandlingsområde kan påverka hur länge resultaten syns. Du kan upprepa behandlingen så ofta du vill.

Återger läpparnas fyllighet
Det finns en formula av Restylane som är speciellt avsett för att skapa precis så vackra läppar som du önskar. Oavsett om du vill ha mjukare, fylligare läppar – eller bara markera läppkonturen lite – så är Restylane den perfekta behandlingen för dig.
Hållbarheten är ca 6 månader hos de flesta efter en läppbehandling.

Gör huden slät och elastisk igen
Det finns en formula av Restylane som är det senaste inom utvecklingen för hudföryngring och fukttillförsel. Denna formula tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån så att huden ser fräsch och frisk ut.
Restylane kan motverka effekterna av solskador och hudens naturliga åldrande. Perfekt för några annars svårbehandlade områden som handens ovansida eller dekolletaget men även utmärkt för att släta ut fina linjer i ansiktet. Hudens elasticitet förbättras och huden ser fräscht återfuktad ut och känns härligt mjuk vid beröring.

Resultatet efter en behandling med Restylane Vital varar i allmänhet i flera månader och kan bibehållas genom att behandlingen upprepas en eller två gånger om året. Det finns dock inga begränsningar för hur ofta du kan behandlas.