Hudvård med IPL

HUDFÖRYNGRING/HUDVÅRD

Laserbehandling av ansikte med hjälp av IPL.

IPL-laserbehandling

Med den IPL-teknik som vi på Devita använder är det möjligt att ta bort olika kärlförändringar, pigmentfläckar och minska förstorade porer. IPL förstärker elasticiteten och förbättrar hudstrukturen. Du får synbart mer slät hy med ett resultat som syns direkt. Värmen stimulerar även kollagenproduktionen under 6 månader efter behandlingen.

Behandlingen

Det är viktigt att du inte solar under fyra veckor innan din behandling, detta gäller både solarium och naturlig sol. Använd inte heller brun utan sol under dessa veckor. Om du behandlas med viss antibiotika är det bäst att vänta till kuren är klar då preparatet kan göra huden mycket mer ljuskänslig än vanligtvis. Om du har hormonella störningar bör dessa åtgärdas innan behandlingen.

När ljuset från lasern träffar huden känner du en värme som snabbt försvinner. Vissa upplever detta som smärtsamt och bedövningssalva kan appliceras före behandling om så önskas.

Resultat

Viktigt efter behandling:

Inte sola på fyra veckor efter behandlingen.

Använd inte smink på behandlat område under de första 3-5 dagarna.

Tvätta inte behandlat områden de närmsta 24 timmarna.

Rör inte det behandlade området.

Direkt efter behandlingen kan du se röda prickar, känna att huden är irriterad, röd och kan hetta. Detta är övergående och försvinner på några timmar till ett par dagar.

Undvik fysisk ansträngning under en vecka

För- och efterbilder

KONTAKTA OSS