Hydra Facial

HUDVÅRD

Djuprengöring med diamantslip

Att genomföra en HydraFacial tar ca en halvtimme. Ett litet munstycke förs över ansiktet och med hjälp av det vakuum som bildas suger den upp orenheter. Därefter appliceras en vitamincocktail som masseras in med hjälp av lätta elektriska impulser. Avslutningsvis utför vi en dränering av lymfkörtlarna i ansiktet, samt en efterbehandling med lugnande LED-ljus. Alla delar i behandlingen är valbara, se prisexempel ovan. Behandlingen är helt smärtfri.

Behandling

Att genomföra en HydraFacial tar ca en halvtimme. Ett litet munstycke förs över ansiktet och med hjälp av det vakuum som bildas suger den upp orenheter. Därefter appliceras en vitamincocktail som masseras in med hjälp av lätta elektriska impulser. Avslutningsvis utför vi en dränering av lymfkörtlarna i ansiktet, samt en efterbehandling med lugnande LED-ljus. Alla delar i behandlingen är valbara, se prisexempel nedan. Behandlingen är helt smärtfri.

Resultat

Direkt efter behandlingen kan en lätt rodnad uppkomma, men den lägger sig inom några timmar. Behandlingen kan upprepas en gång i månaden när huden har förnyat sig för att upprätthålla resultatet.

Djuprengöring med vitamincocktail: 2.500 kr
Djuprengöring utan vitamincocktail: 1.500 kr
Djuprengöring med vitamincocktail, lymfdränage och lugnande efterbehandling: 2.700 kr
KONTAKTA OSS