Microneedling

HUDFÖRYNGRING/HUDVÅRD

Med hjälp av microneedling skapar vi en kontrollerad skada av hudens yttersta lager. Huden reagerar med att frigöra tillväxthormoner och producera nytt kollagen. Resultatet går att jämföra med vår fraktionerade CO2-laser och är ett bra alternativ för de som vill förkorta återhämtningstiden samt de som är känsliga mot laser.

Användningsområden:

Huduppstramning

Förstorade porer

Akne

Pigmentförändringar

Ärr

Bristningar

Alopecia

Milier (små vita prickar ofta förekommande kring ögonen)

Behandlingen

Vi rekommenderar alltid att ta en konsultation innan påbörjad behandling för att fastslå hur många sessioner som kommer att behövas för att uppnå önskat resultat. Konsultationen är gratis och kan göras i direkt anslutning till din första behandling.

Vi börjar med att tvätta ditt ansikte eller det område du önskar behandla. Ett serum valt för dina behov masseras in och därefter påbörjar vi behandlingen som tar ungefär 30 minuter. Alla reagerar olika på smärta, men microneedling brukar inte upplevas som något mer än obehagligt. Om du önskar bedövning lägger vi på en salva några minuter innan din behandling.

Resultat

Efter behandlingen kan rodnad uppkomma men den försvinner generellt inom 12 timmar, men det är förväntat då det visar att huden har satt igång en inflammatorisk process där tillväxthormonerna frigörs. Det är bäst om du undviker starka hudvårdsprodukter som syror i direkt anslutning till behandlingen då huden är mer reaktiv innan den har läkt. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att upprepa behandlingen med 6 månaders mellanrum, beroende på vad man önskar åstadkomma med behandlingen. Ärr är det som generellt kräver flest behandlingar, men om man endast önskar en förnyad lyster kan det mycket väl räcka med en behandling. I regel kan du se resultat redan efter första behandlingen, men de mer varaktiga resultatet är först synligt efter upprepade behandlingar då din huds struktur kommer att förbättrats kontinuerligt under 6-12 månader.

Priser:
Hudföryngring ögon
1 behandling: 1.000 kr
3 behandlingar: 2.400 kr
Föryngrande behandling på handrygg
1 behandling: 1000 kr
3 behandlingar: 2.700 kr
Hudföryngring ansikte
1 behandling: 1.500 kr
3 behandlingar: 3.600 kr
Hudföryngring av ansikte, hals och dekolletage
1 behandling: 3.000 kr
3 behandlingar: 7.200 kr
Behandling mot akneärr hela ansiktet
1 behandling: 1.500 kr
3 behandlingar: 3.600 kr
KONTAKTA OSS