Radiofrekvens

SKINTIGHTENING

Huduppstramning

Radiofrekvens har använts i medicinsk estetiskt syfte i många år med goda resultat. Med en aukustisk våg på 40 MHZ töms fettcellerna och lämnar små rum av vakuum som sedan justeras och placeras så att de på bästa sätt leder till en förbättring av de molekylära rörelserna. Den höjda energinivån resulterar i en tömning av fettcellerna. Behandlingen passar bra för att reducera celluliter och förbättra hudens struktur.

Behandlingen

Ingen alkohol ska förtäras två dagar före behandling. Då levern jobbar hårt under behandlingstiden finns det vissa riskgrupper som bör undvika denna typ av behandling: de som är gravida, lider av lever- eller njursvikt, hjärtsvikt, mjölkallergi samt personer med pacemaker.

Resultat

Det är viktigt att undvika alkohol minst fem dagar efter behandlingen. Se till att få i dig ordentligt med vatten för att hjälpa kroppens naturliga reningsprocess. Eftersom levern jobbar hårt under behandlingstiden kan du hjälpa till genom att äta ”snäll” mat utan stora mängder fett. Undvik kalorier och ät istället mycket grönsaker. Det kan även hjälpa att massera det behandlade området 5-10 min två gånger om dagen. Tryck och knåda för att öka blodcirkulationen och hjälpa det nedbrutna fettet att ta sig ut. För att uppnå bästa möjliga resultat krävs det generellt 5-12 behandlingar för ett optimalt resultat, med minst fem dagar mellan varje behandlingstillfälle. I regel krävs fler behandlingssessioner på kroppen än i ansiktet. Då fettcellerna inte har förstörts utan endast tömts på innehåll, kan de fyllas upp igen. Det är därför vitalt att upprätthålla en balanserad diet och en hälsosam livsstil efter behandlingen.

Priser

Ansikte

1 behandling: 2.500 kr
5 behandlingar: 10.000 kr

Mage

1 behandling: 2.500 kr
5 behandlingar: 10.000 kr

Lår

1 behandling: 3.000 kr
5 behandlingar: 12.000 kr

Armar

1 behandling: 1.500 kr
5 behandlingar: 6.000 kr

Stuss

1 behandling: 2.500 kr
5 behandlingar: 10.000 kr

För- och efterbilder

KONTAKTA OSS