Skin tightning

HUDFÖRYNGRING/HUDVÅRD

SKIN TIGHTNING MED IR

ILS (Infrared Light System) är utformat för hudföryngring med infrarött ljus. Dermis består av bindväv med kollagensträngar som huvudkomponent. Bindvävnad gör huden smidig och fast. När vi åldras minskar kollagenproduktionen. Detta gör att huden gradvis förlorar sin elakticitet; det blir lös och tunna linjer och rynkor uppstår. ILS Skin Retention stramar huden genom att stärka sin egen kollagenproduktion.

Behandlingen

Vi applicerar ett tunt lager gel på det område som ska behandlas. Under en ILS-behandling upphettas huden till ett djup av 2 eller 3 mm. Detta, tillsammans med en datorstyrd kylprocess, stimulerar drastiskt bindväven.  Kylprocessen upprätthåller en konstant temperatur i dermis. Som ett resultat stryker ILS-behandlingen huden utan att orsaka några ärr eller märken.  Efter en ILS-behandling börjar huden omedelbart strama. Hudens fuktbalans verkar återställas snabbt och huden blir fastare. Den maximala effekten inträffade 6-8 veckor efter behandlingen.  Behandlingseffekten varar ungefär ett år innan kollagenproduktionen återgår till normal nivå. Underhåll krävs cirka en gång per år. Resultatet av behandlingen är individuell beroende på ålder, gener och hud slapphet. Behandlingen kan behövas upprepas med 2 veckors mellanrum.

Kliniska studier visar att det uppnår mycket goda resultat i normalviktiga människor med mycket lös hud på kinderna och nacken. Denna behandlingsmetod har utvecklats kraftigt under de senaste åren och anses nu vara en etablerad teknik för hudföryngring. Uppvärmningen stärker bildandet av nya bindvävsfibrer (kollagen). För att uppnå en bra behandlingseffekt måste bindväven upphettas till en temperatur på ca 58 ° C under en kort tid. Eftersom hudens smärtgräns är vid ca 48 ° C är behandlingen inte helt smärtfri. Men de flesta kan behandlas utan anestesi eller analgesi.

Panna: 6.000 kr
Under ögon: 4.500 kr
Halva ansiktet: 8.000 kr (Under kindben, käk linje och under haka)
Hela ansiktet: 15.000 kr (inkl. under ögon)
Hals: 8.000 kr
Mage , armar, rumpa, insida lår eller andra kropps delar (20 x 20 cm): 12.000 kr per område   
 

För- och efterbilder

KONTAKTA OSS