Fillers

HUDFÖRYNGRING / HUDVÅRD

Om fillers och hur vi behandlar läppar och rynkor.

Restylane

För att fylla ut rynkor eller förbättra hudkvalitén använder vi fillers. Vi använder oss av Restylane vars produkter består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.  Några av de vanligaste användningsområdena för fillers på Devita är läppförstoring, hudföryngring i form av utfyllnad av djupare rynkor och behandling av mörka partier under ögonen. Klinikens ägarinna har fillers som sin absoluta specialitet och med över 20 års erfarenhet är du i trygga händer.

Behandlingen

Läppar

För att bygga upp en fylligare läpp erbjuder vi fillers och microfettinjektioner. Eftersom munnen är den platsen vi använder musklerna mest på är det där fillers tunnas ut tidigast, men rimligt är 5 månader. Om man väljer att göra flera omgångar med några månader mellanrum sitter materialet i regel längre. Vi fyller aldrig på med mer än 1 ml per behandlingstillfälle. Vi erbjuder även filler med heartlipsteknik.

Rynkor

Rynkor av alla storlekar behandlas effektivt med fillers. Hur länge resultatet sitter kvar varierar beroende på hur mycket man använder musklerna i just det området, men i snitt håller det i ca 6 månader.

Tear through

För att ta bort mörka ringar under ögonen är fillers ett väldigt effektivt redskap med mycket tydligt resultat. Att tillföra hyaluronsyra stimulerar blodcirkulationen i det annars mörka området och du får en piggare uppsyn. Resultatet förväntas hålla i 6 månader.

Behandlingsmetoden ser i princip likadan ut vilken behandling du än väljer. Några minuter innan vi börjar läggs en bedövningssalva på området som ska behandlas. Om du av någon anledning inte önskar bedövningssalva går det även bra utan det.  Beroende på vilken typ av behandling du väljer tar processen mellan 15-30 minuter.

Priser Fillers:

Restylane, 1 ml: 3300 kr
Restylane Perlane, 1ml: 3500 kr
Restylane Vital, skinbooster, 1 ml: 2500 kr

Decoria Essence, 1ml: 3500 kr

Decoria Intense, 1ml: 4500 kr

Decoria Voluma, 1ml: 4900 kr


Tear Trough: 4500 kr

KONTAKTA OSS