Fillers i Stockholm

För att fylla ut rynkor eller förbättra hudkvalitén använder vi fillers. Vi använder oss av fillers som består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung. Några av de vanligaste användningsområdena för fillers hos Devita är läppförstoring, hudföryngring i form av utfyllnad av både finare och djupare rynkor samt behandling av mörka partier under ögonen. Klinikens ägarinna har fillers som sin absoluta specialitet och med över 20 års erfarenhet är du i trygga händer. 

Behandlingen

Behandlingsmetoden ser i princip likadan ut vilken behandling du än väljer. Några minuter innan vi börjar läggs en bedövningssalva på området som ska behandlas. Om du av någon anledning inte önskar bedövningssalva går det även bra utan. Beroende på vilken typ av behandling du väljer tar processen mellan 15 och 30 minuter. 

Läppar

För att bygga upp en fylligare läpp erbjuder vi fillers och mikrofettinjektioner. Eftersom munnen är område vi använder musklerna mest på är det där fillers tunnas ut tidigast, men rimligt är en varaktighet om cirka fem månader. Om man väljer att göra flera omgångar med några månaders mellanrum sitter materialet i regel längre. Vi fyller aldrig på med mer än 1 ml per behandlingstillfälle. Vi erbjuder även filler med heartlipsteknik. 

Rynkor

Rynkor av alla storlekar behandlas effektivt med fillers. Hur länge resultatet sitter kvar varierar beroende på hur mycket man använder musklerna i just det området, men i snitt håller det i cirka sex månader. 

Tear Through

För att ta bort mörka ringar under ögonen är fillers ett väldigt effektivt redskap med mycket tydligt resultat. Att tillföra hyaluronsyra stimulerar blodcirkulationen i det annars mörka området och du får en piggare uppsyn. Resultatet förväntas hålla i cirka sex månader. 

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter