Fraktionell CO2-laser

HUDFÖRYNGRING/HUDVÅRD

Koldioxidlaser

Fraktionell CO2-laser används för att grovslipa hudens yta i syfte att skapa en jämnare struktur. Lasern når ner till det tredje hudlagret och sätter igång cellförnyelsen med ökad aktivitet för att skynda på förnyelseprocessen. När huden har läkt har du ett helt nytt hudlager och en mycket bra förutsättning för att ta hand om din hud under året som kommer. Behandlingen används även med goda resultat för att reducera rynkor, ärr, pigmentförändringar samt åldersfläckar.

Behandlingen

Boka inte in en fraktionell CO2-laser om du ska åka på solsemester strax efter, då huden blir oerhört känslig för sol under läkningstiden.

Att behandla hela ansiktet tar ca en timme. Många kunder upplever viss smärta under behandlingen men smärtstillande ges om så önskas. I de flesta fall räcker en behandling gott och väl men vissa kan behöva behandlas i två omgångar om det till exempel finns mycket rynkor som upplevs som ett problem.

Resultat

I ungefär en vecka efter behandlingen är de flesta röda och det är inte ovanligt med lättare blödningar. Du kan duscha som vanligt men undvik all typ av aktiv hudvård så som syror och peeling. Använd solskydd varje dag, minst 30 spf men helst 50 spf. Inga andra ansiktsbehandlingar bör bokas in under konvalescenstiden.

Priser:
Ögonlyft (även känt som Devitalyftet): 9.000 kr
Ansikte: 15.000 kr
Dekolletage: 8.000 kr
Händer: 4.000 kr 
KONTAKTA OSS