HydraFacial

Djuprengöring som omedelbart ger din hy ny lyster.

Det här är samma behandling som Hollywoodstjärnorna använder, även kallad ’röda mattan’-behandlingen. HydraFacial är en rengörande, återfuktande och lugnande behandling som passar alla hudtyper; även den mest känsliga huden. 

Behandling

HydraFacial ger din hy en 3-i-1-behandling: En hudvårdsbehandling med ett patenterat munstycke som rengör, suger upp orenheter ur porerna, masserar och peelar. Därefter appliceras en vitamincocktail som slussar in fukt och vårdande antioxidanter med hjälp av lätta elektriska impulser(s k mesoterapi utan nålar). Avslutningsvis utför vi en dränering av lymfkörtlarna i ansiktet, samt en efterbehandling med lugnande LED-ljus. Du kan likna det vid att få en extremt djuprengörande ansiktsbehandling – men snabbare och utfört av en maskin. 

Resultat

Du ser omedelbart resultatet i en synbart renare och mer välmående hud. HydraFacial inte bara förbättrar hudstrukturen och ger lyster, utan är också bra mot hyperpigmentering, förstorade porer och fina linjer. Behandlingen är helt smärtfri och du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efteråt. En lätt rodnad kan uppkomma, men den lägger sig inom några timmar. Behandlingen kan upprepas en gång i månaden när huden har förnyat sig för att upprätthålla resultatet. En behandling tar cirka 30-60 minuter då alla delar i behandlingen är valbara, se prislistan. 

Priser

Djuprengöring utan vitamincocktail

1500:-

Djuprengöring med vitamincocktail

2500:-

Djuprengöring med vitamincocktail, lymfdränage och lugnande efterbehandling

2700:-