HydraFacial i Stockholm

HydraFacial är en djuprengörande ansiktsbehandling som dränerar, återfuktar och ger din hy omedelbar lyster.

Vad är HydraFacial?

HydraFacial är en säker, icke-invasiv ansiktsbehandling som blivit Hollywoodstjärnornas favorit på grund av det fantastiska och direkt synliga resultatet. HydraFacial är även känd som ”röda mattan-behandlingen”, en petenterad teknologi som dränerar, djuprengör, peelar och slussar in vitaminer och antioxidanter i en cocktail anpassad efter din huds behov. 

HydraFacial behandling

HydraFacial ger din hy en 4-i-1-behandling: En hudvårdsbehandling med  ett patenterat munstycke som rengör, suger upp orenheter ur porerna, masserar och peelar. Därefter appliceras en vitamincocktail som slussar in fukt och vårdande antioxidanter. Avslutningsvis utför vi en dränering av lymfkörtlarna i ansiktet, samt en efterbehandling med lugnande LED-ljus. HydraFacial är en extremt djuprengörande ansiktsbehandling – med snabbare resultat än en traditionell ansiktsbehandling och utförd av en maskin. Här får du effekten av fyra ansiktsbehandlingar i en!

HydraFacial - steg för steg

Hur går en behandling till? HydraFacial är uppdelad i fyra steg:

Steg 1: Rengöring och exfoliering. Porerna öppnas och döda hudceller avlägsnas som en förberedelse för den djupare rengöringen. 

Steg 2:  Kemisk peeling som löser upp smuts och orenheter i porerna. Lämnar huden len och slät. 

Steg 3: Djuprengöring av huden. I detta steg ”dammsugs” huden på smuts och tilltäppta porer öppnas och rengörs på djupet genom en vakuumsug. 

Steg 4: Återfuktning. I det sista steget slussas antioxidanter och  hyaluronsyra in i huden för att återfukta, bygga upp hudens barriär samt mjukgöra och tillföra lyster. 

Vad kan behandlas med HydraFacial?

 • Behandlingsområden är ansikte, ögon och läppar
 • Rynkor och fina linjer reduceras
 • Hudens spänst och elasticitet förbättras
 • Tillför lyster och jämnar ut hudtonen
 • Fet och oljig hud lugnas
 • Tillför fukt på djupet till torr hud
 • Förminskar synliga porer
 • Lindrande effekt på rodnad och rocasea

Resultat

Efter en HydraFacial-behandling ser du omedelbart resultatet i en synbart renare och mer välmående hud. HydraFacial förbättrar hudstrukturen och ger lyster – det eftertraktade glowet –  och är också bra för att motverka hyperpigmentering, förstorade porer och fina linjer. Behandlingen är helt smärtfri och du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efteråt. En lätt rodnad kan uppkomma, men den lägger sig inom några timmar. 

Hur ofta rekommenderas HydraFacial?

Behandlingen kan upprepas en gång i månaden när huden har förnyat sig för att upprätthålla resultatet. En behandling tar cirka 30-60 minuter då alla delar i behandlingen är valbara, se prislistan .

En regelbunden HydraFacial är ett mycket bra komplement till din dagliga hudvårdsrutin, och håller din hud ren på djupet. Behandlingen passar också utmärkt inför särskilda tillfällen då du önskar känna dig extra fin.

Behandlingen passar också bra att kombinera med andra hudvårdsbehandlingar, exempelvis som en förberedande behandling inför IPL och laser. Fråga oss om råd!

Att tänka på före och efter HydraFacial-behandling

Inför HydraFacial:

 • Undvik starka syror och peeling två veckor före behandlingstillfället. 
 • Undvik att sola 72 timmar före behandlingen.
 • Avstå starka hudvårdsprodukter 48 timmar innan behandling.

Efter HydraFacial:

 •  Du lämnar oss med en hud som strålar av lyster och fräschör. 
 • Undvik att sola 72 timmar efter behandlingen.
 • Använd gärna hög solskyddsfaktor.
 • Avstå starka hudvårdsprodukter de närmsta två dygnen efter behandling.

Priser HydraFacial

Behandlingen kan skräddarsys efter dina önskemål och din huds behov. Vi tar fram en individuell behandlingsplan som passar just dig. Välkommen att kontakta oss för konsultation!

Djuprengöring utan vitamincocktail

1500:-

Djuprengöring med vitamincocktail

2500:-

Djuprengöring med vitamincocktail, lymfdränage och lugnande efterbehandling

2700:-

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation