Sexpack

Magrutor utan träning.

Tekniken som vi använder oss av vid fettsugning kallas Lipomatic och tekniken kan du läsa mer om här. En av flera anledningar till att vi använder oss av Lipomatic är att det möjliggör behandlingar av mindre områden, så som sexpack. 

Behandling

Vid alla fettsugningar är det bra att tänka på att det är en behandling med permanent resultat. Vid de områden som fettceller avlägsnas kommer det aldrig att kunna bildas nya så vid just en fettsugning av magrutor är det viktigt att du bibehåller din goda fysik även efter behandlingen. Passande kandidater till denna behandling är de som redan har eller har antydningar till magrutor. Under behandlingen Med en fin vibrerande kanyl går vi in mellan dina befintliga magrutor och avlägsnar fettet för att skapa mer definierade konturer för att dina magrutor ska framträda tydligare. Behandlingen utförs av en kirurg under lokalbedövning. För att läsa mer om hela processen, besök fettsugning.

Resultat

Du kommer att få kompressionsplagg att bära i två veckor natt och dag. Du kommer få med dig fullständiga instruktioner kring läkningsprocessen under din konsultation. Det är viktigt att undvika all typ av träning under två veckor och därefter ta det försiktigt med fysisk aktivitet som är stötande, som löpning till exempel.

Från 39.000 kr 

För- och efterbilder

Sexpack - Lipomatic

devita sexpack

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter