Devitalyftet

HUDFÖRYNGRING

Ögonlyft

Ögonlyftet utan kirurgi – Devitalyftet på ögonen – är en av klinikens mest uppskattade behandlingar som laserspecialisten Dorina Andersson har utvecklat tillsammans med hudläkare Lucian Grema. Behandlingstekniken har testats av en mängd läkare världen runt med fantastiska resultat. Området kring ögonen är mycket känsligt och tunt, vilket gör huden där extra känslig mot solens strålar. Ögonen är i en hög grad utsatta muskel vilket gör att rynkor uppkommer i området i större grad än resten av ansiktet. Vår laserteknik som kombinerar laserljus och koldioxid är ett utmärkt redskap för att vrida tillbaka klockan och ge dig en piggare uppsyn.

Behandlingen

En bedövningssalva appliceras runt ögat några minuter före behandlingen. Eftersom vi använder laser så nära ögat kommer du att få ett specialutformat ögonskydd av metall för att skydda ögonen. När lasern träffar huden gör den det i ett snabbt flöde som orsakar mikrokanaler, eller små hål i ett rutmönster under och runt ögat. Behandlingen tar endast 5-7 minuter och smärtan är minimal. De små kanalerna som lasern bildar orsakar en omedelbar hudåtstramning och stimulans av hudens kollagenproduktion.

Resultat

När behandlingen är klar applicerar vi en svalkande kräm som lugnar huden. Området runt ögat kommer att vara svullet och rött i ungefär två dagar efter behandlingen, men det är tillåtet att täcka detta med make up och leva ett normalt liv direkt efter ingreppet. Ungefär en månad efter behandlingen kan vi inte bara se ett verkligt lyft av ögonpartiet, utan även en minskning av rynkor under och runt ögat. Resultatet håller i regel i två år. För varje månad blir de små rynkorna runt ögonen mindre och mjukare, huden spänns, vävnaden drar ihop sig och lyfter ögonlock och ögonbryn. För att få det bästa möjliga resultatet rekommenderar vi upp till fyra behandlingar, en gång var tredje vecka. Efter det räcker det med en uppföljningsbehandling varje år för att bibehålla det goda resultatet.

Priser
Devitalyftet på ögon: 9.000 kr
Devitalyftet på hela ansiktet: 15.000 kr
KONTAKTA OSS