Fettsugning haka

Lipomatic – Smärtfri fettsugning

Tekniken som vi använder oss av vid fettsugning kallas Lipomatic, en teknik vi använder även för annan typ av fettsugning. En av flera anledningar till att vi använder oss av Lipomatic är att det möjliggör behandlingar av mindre områden, så som just dubbelhakan. 

Behandlingen

Som alltid vid behandlingar som ger permanenta resultat är det viktigt att du noga tänker igenom ditt beslut. Då hakpartiet är en så pass synlig del av kroppen är det extra viktigt, eftersom det kommer ge ett mycket tydligt resultat.

Innan du bokar in en tid för din behandling vill vi att du kommer på en konsultation hos oss där vi går igenom dina förutsättningar och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

Fettsugningen av din haka utförs av en kirurg under lokalbedövning. Ett litet snitt läggs precis under hakan och därifrån går vi in med en fin kanyl som skonsamt vibrerar loss de oönskade fettdepåerna och därefter suger samma kanyl ut fettet. Gå till fettsugning för att läsa mer om hur hela processen ser ut. 

Resultat

Efter att du vaknat upp i lugn och ro vill vi att en anhörig kommer och följer dig hem, alternativt att du tar en taxi eftersom du kommer att vara dåsig. Det är inte tillåtet att själv köra hem efter sederingen.

Medicinen du fick av oss under konsultationen ska tas även en dag efter behandlingen. Dagen efter behandlingen tar du bort kompresserna och sen kan du duscha med dina vanliga hygienprodukter.

Kompressionsplaggen du har fått med dig ska du bära i minst två veckor efter behandlingen, dag och natt.

Du kommer att vara svullen och ha blåmärken kring det behandlade området, det är väldigt individuellt hur länge detta kvarstår men det är inte ovanligt att det tar upp till en månad innan de har försvunnit. Du är välkommen på kostnadsfri kontroll ca en vecka efter behandlingen. Vid behov ingår det en kostnadsfri behandling med carboxy för att finjustera resultatet, detta diskuteras vid återbesöket.

Det slutgiltiga resultatet är inte synligt förrän 6 månader efter ingreppet, så ha tålamod!

Från 20 000:- per område, exakt pris fastställs under konsultation med hänsyn till din kropps förutsättningar. 

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter