Fotona Intimlaser

Icke-invasiv vaginal tightening • Smärtfri • Snabb återhämtning 

Fotona SMOOTH® laserbehandlingar erbjuder skonsamma lösningar på vaginala problem som ofrivilligt läckage vid hosta och sportaktiviteter, förlust av vaginal fasthet och vaginal torrhet och irritation. Behandlingarna är baserade på en specialutvecklad, patenterad lasermetod som fungerar genom att leverera mjuka värmepulser till slidan vilka stärker och förbättrar vävnadskvaliteten. Fotona SMOOTH® -behandlingar är skonsamma, smärtfria och snabba behandlingar som också kan hjälpa patienter som lider av mer än en typ av problem. Vanligen rekommenderas två till tre behandlingar med några veckors mellanrum. 

Fördelar med Fotona Laser inom gynekologi:

  • Fotona SMOOTH® för skonsamma, säkra och minimalt invasiva behandlingar
  • Högprecisionsvävnadsselektiva behandlingar med kontrollerad koagulation och samtidig desinfektion
  • Större patientkomfort, snabb återhämtning och snabbare läkning
  • Enkel åtkomst till svåråtkomliga områden
devita

Vad läkare säger om Fotona SMOOTH:

Fotona4D är en kombination av fyra olika lägen av laserbehandling som används för att motverka åldrande i ansiktet genom att strama upp och föryngra huden. Behandlingen ger också en jämnare hudyta.  

Stressinkontinens/urinläckage– IncontiLase är en medicinsk behandling med laser vid urinläckage.

Behandlingen är skonsam och smärtfri. Det specialkonstruerade lasermunstycket ger en mild uppvärmning av vävnaden som sätter i gång bildandet av nytt kollagen och stärker bäckenbotten, vilket hjälper till att effektivt stoppa eller minimera ofrivilligt urinläckage vid fysiska aktiviteter, hosta eller nysningar.

Behandlingen fungerar bäst för patienter med mild till måttlig ansträngningsinkontinens men med mycket bra resultat även för svår ansträngningsinkontinens. Blandade inkontinenspatienter får lättnad vid ansträngningsinkontinens. 

IntimaLase – vaginal uppstramning med laser

Medicinsk laserbehandling för åtstramning i vaginalvävnaden. Med åren kan kvinnors bäckenbotten försvagas, särskilt efter att ha fött barn. Det kan leda till besvär med ofrivilligt läckage (stressinkontinens) under fysisk aktivitet som hopp och dans, men även vid hosta, nysningar och skratt.

 

Vad är IntimaLase?

IntimaLase är en icke-invasiv laserbehandling för åtstramning av den vaginala kanalen. Genom tekniken appliceras en termisk påverkan på den vaginala vävnaden, vilket stimulerar slemhinnan. Laserpulserna är speciellt konstruerade för att ge en mild uppvärmningseffekt, som främjar  bildandet av nytt kollagen och stärker vävnaden, vilket gör den vaginala kanalen fastare och stramare. IntimaLase är en säkrare, snabbare och mer patientvänlig lösning för dig som vill undvika kirurgi.

Hur fungerar behandlingen?

Laserbehandling med IntimaLase  är en effektiv och säker metod för att behandla problem med försvagad bäckenbotten hos kvinnor, särskilt efter förlossning.  En innovativ lösning som i form av en  fototermisk procedur som specifikt riktar sig mot åtstramning och återuppbyggnad av den vaginala kanalen.  Behandlingen rekommenderas särskilt till dig som upplever en försvagad slidöppning, vilket innebär att den optimala strukturella formen i vaginan har gått förlorad. 

Resultat och fördelar med IntimaLase

  • Kliniska resultat visar en större sexuell tillfredsställelse och signifikant förbättring i patientens livskvalitet Ingen speciell förberedelse inför behandlingen eller försiktighetsåtgärder efteråt är nödvändiga.
  • Efter en IntimaLase-behandling upplevde hela 95 % av patienterna en betydande förbättring av sin vaginala täthet. Patienterna upplevde en tydlig förbättring av sin vaginalhälsa.  
  • 97% att de som genomgått IntimaLase-behandlingen är mycket nöjda med resultaten. 
  • IntimaLase inte bara är en effektiv procedur för att återställa vaginal tätthet och uppstramning, utan också att behandlingen möter patienternas förväntningar och behov på ett tillfredsställande sätt.

Pris IntimaLase

Vi rekommenderar vanligtvis två-tre behandlingar för optimalt resultat.  

Pris per behandling: 6500 kr.

Paketpris tre behandlingar: 15 000 kr.

Vaginal Atrofi – RenovaLase är en medicinsk laserbehandling vid torra slemmhinnor

I samband med klimakteriet minskar östrogennivåerna vilket gör slemhinnorna i underlivet tunnare och skörare. RenovaLase-behandlingen stimulerar förnyelse av slemhinnan och dess sekrektion vilket i sin tur lindrar vaginal torrhet och obehag. Effekten av behandling kan bestå i mer än ett år. 

Bäckenorganproplaps – ProlapLase är en medicinsk laserbehangling för åtstramning av denvaginala kanalen.

IntimaLase är en icke-invasiv laserbehandling för åtstramning av den vaginala kanalen. Laserpulserna är speciellt konstruerade för att ge en mild uppvärmningseffekt, som i sin tur stimulerar bildandet av nytt kollagen och stärker vävnaden, vilket gör den fastare och stramare. IntimaLase är en säkrare, snabbare och mer patientvänlig lösning för dig som vill undvika kirurgi.

Kliniska resultat visar en större sexuell tillfredsställelse och signifikant förbättring i patientens livskvalitet Ingen speciell förberedelse inför behandlingen eller försiktighetsåtgärder efteråt är nödvändiga.

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter