Brazilian Butt Lift - Fettransplantation

Rumplyft med fettransplantation 

Brazilian Butt Lift är en behandling där eget fett tas från exempelvis midjan och transplanteras in i rumpan för en mer timglasformad silhuett. Den stora fördelen med att göra fettransplantationer istället för implantat är att inga främmande ämnen tillförs kroppen och därför finns det ingen risk för allergiska reaktioner eller kapselbildningar. Hur mycket av fettet som stannar kvar på sin nya plats är individuellt men det är generellt 30-50%.  

Behandlingen

För att kunna utföra en lyckad Brazilian Butt Lift krävs det att du har lite eget kroppsfett att ta från. Innan du kan boka in en tid för en behandling vill vi att du kommer till oss på en konsultation där vi får bedöma dina förutsättningar.

Du kommer att få svar på alla frågor du kan tänkas ha och få detaljerade instruktioner i hur behandlingen går till samt vad som gäller hygien och medicinering. Behandlingen utförs av en kirurg under lokalbedövning. Du kommer att få sedering som gör att du sover igenom behandlingen och inte känner någon smärta. 

Resultat

Vi vill att en anhörig kommer och hämtar dig efter behandlingen, alternativt att du tar en taxi då du kommer att vara dåsig efter sederingen. Dagen efter behandlingen är det fullt möjligt att återgå till dina vanliga rutiner. Du kommer att få kompressionsplagg som du ska bära dag och natt i två veckor. Först efter ett halvår är det slutgiltiga resultatet fullt synligt, så ha tålamod!

Från 39.000 kr 

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter