Bichectomi - Ansiktsskulptering

Lipomatic – Smärtfri fettsugning

Bichectomi är en behandling där fettkuddarna mellan kindben och käkben tas bort, detta för att skapa skarpare konturer i ansiktet. Det kan vara mycket svårt att bli av med oönskade fettdepåer i ansiktet genom träning och kosthållning, med en bichectomi får du en mer definierad ansiktsform på en dag. 

Behandlingen

Inför alla våra plastikkirurgiska ingrepp vill vi att du kommer på en konsultation innan vi planerar in behandlingen. Detta för att du ska få en realistisk bild av vilka resultat du kan förvänta dig, samt få möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Du kommer under konsultationen att få detaljerade anvisningar om hur du tvättar dig samt medicin att ta dagen före ingreppet.

Det är mycket viktigt att tänka igenom sitt beslut inför plastikkirurgiska ingrepp, då resultatet är permanent. Just bichectomi ger ett så pass synligt resultat och därför måste du vara helt säker på att det är något du vill. Utifall viktnedgång skulle ske senare i livet är det möjligt att ta fett från en annan del av kroppen och återinföra i kinderna.

Bichectomin utförs av en kirurg under lokalbedövning. Ett litet snitt läggs på insidan av kinden och lämnar därför inga synliga ärr. Gå till fettsugning för att läsa mer om hur behandlingen går till. 

Resultat

Dagen efter är det viktigt att du tar den sista dosen av medicinen du har fått av oss. Du får ta bort kompresserna som du har sovit med och du kan nu tvätta ansiktet som vanligt. Svullnaden håller normalt i sig i 3-5 veckor och därefter kan du se en skillnad. Slutresultatet är synligt 6 månader efter ingreppet, så ha tålamod. Resultatet är permanent men ditt ansikte påverkas av den livsstil du för efter ingreppet.

Från 23 500:- , exakt pris fastställs under konsultation med hänsyn till din kropps förutsättningar. 

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter