Ögonlocksplastik

Ögonlyft

Tidens normala slitage på ögonlockets struktur innebär att huden blir mindre elastisk och tunnas ut. Successivt kan ett överskott av lös hud på ögonlocket och under ögat utvecklas. För att motverka hängande ögonlock och få en piggare uppsyn utför vi ögonlocksplastik där vi avlägsnar överskottet på endast en timme. 

Behandlingen

Innan du bokar in en tid för en ögonlocksoperation vill vi att du kommer till oss på en konsultation där vi ser över dina förutsättningar och går igenom alla frågor du kan tänkas ha.

Ett snitt läggs i vecket av ögonlocket och lämnar därför inga synliga ärr. Behandlingen utförs av en kirurg under lokalbedövning. Du kommer att få sedering så att du sover dig igenom behandlingen och därför inte upplever någon smärta. 

Resultat

Vi vill att en anhörig kommer och hämtar dig efter behandlingen, alternativt att du tar en taxi hem. Det är inte tillåtet att köra själv eftersom du kommer vara omtöcknad av sederingen. I en vecka kommer du att vara svullen och ha rodnader runt ögonen. Det kommer att synas att du har genomgått ett ingrepp. Efter ett halvår blir slutresultatet synligt.

Pris fastställs vid konsultation. Kostnaden för konsultation där plastikkirurg medverkar är 500 kr som vi räknar av från priset om du väljer att genomgå behandlingen. 

För- och efterbilder

Ögonlocksplastik

ögonlocksplastik

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation


Läs vår Integritetspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter